Sedimentprøver

LES MER OM DETTE

Med denne oppsamleren montert på kloen, er det lett å ta sediment prøver der en ønsker. Denne monteres enkelt på kloen til worker modellene, og kan ta prøver på opptill 250 cm³

Kutter arm

LES MER OM DETTE

Denne kutteren er beregnet på tau og andre typer fiberliner. Den har en kuttekraft på ca 225kg. Største diameter på tau/line som kan kuttes er 16mm.

Settet inkluderer: 1stk kutter, 2 stk blad (1 installert, 1 ekstra), 1stk 600-grid brynestein.

Vannprøvetaking

LES MER OM DETTE

Med denne oppsamleren montert på kloen, er det lett å ta vann prøver der en ønsker. Denne monteres enkelt ved å bytte ut tuppen av kloen på worker modellene, og kan ta prøver på opptil 100 cm³

Klo

LES MER OM DETTE

Kloen monteres på undersiden med enkle klips og koples til orginal plugg bak på ROVen. 

(Kan ettermonteres på alle nye modeller)

Ekstralys

LES MER OM DETTE

I tillegg til det innvendige LED lyset som følger kameraet, så er de mulig å få montert ekstralys på fremsiden av thrusterne. Disse LED lysene har en samlet styrke på 900 Lumen, og kan slås av/på uavhengig av de innvendige LED lyset.

(ekstralys må bestilles ved valg av innvendig 4k kamera)

Utvendige Ekstralys

LES MER OM DETTE

I tillegg til det innvendige LED lyset som følger kameraet, så er de mulig å få utvendige ekstralys som monteres på toppen av ROV-en. Disse LED Lysene har en styrke på 3000 Lumen pr.stk og kan slås av/på uavhengig av det innvendige LED lyset.

Laser

LES MER OM DETTE

To parallelle lasere med en avstand på 25mm er montert ovenfor kameraet, og følger kameraet når de roteres oppover eller nedover. Ved en avstand på opp til 2 meter fra ROVen er de mulig å estimere eller måle seg til størrelsen på objektet.

Hjulsett

LES MER OM DETTE

Hjulsettet kan monteres på toppen og undersiden av ROVen. Dette hjulsettet er til bruk ved rørinspeksjoner og andre oppdrag hvor de er jevne overflater, eller hvor de er litt trangt.

Vanntett fjernkontroll

LES MER OM DETTE

Denne vanntette fjernkontrollen gjør de mulig for en dykker å operere ROVen under vann ved spesialoppdrag. Fjernkontrollen er trykktestet til 75 meter, og kan leveres med line opp til 150 meter.

Tritech Micron Sonar

LES MER OM DETTE

Liten kompakt sonar fra Tritech som monteres på toppen av ROVen med enkle klips. Driftsfrekvens CHIRP sentrert på 700 KHZ, RS485

Tritech Micron Navigasjon

LES MER OM DETTE

Navigasjon fra Tritech som lar deg følge med på posisjonen på ROVen, og kartlegge hvor du har vært. Systemet har en rekkevidde på 500 meter horisontalt og 150 meter vertikalt.

Tykkelses Sensor

LES MER OM DETTE

Tykkelse sensor fra Cygnus som lar deg kartlegge tykkelsen på materialer med lyshastighet mellom 1000 og 9995 m/s, og tykkelse fra 3 – 250mm med nøyaktighet på 0,1mm.

Kontrollstasjon

LES MER OM DETTE

For noen av tilleggsutstyrene Deep Trekker tilbyr, så trengs en datamaskin. Her er et ferdig oppsett som er tilpasset disse systemene. Slik som: Sonar, Navigasjon og Tykkelses sensor.

GoPro feste

LES MER OM DETTE

Solid GoPro feste. Husk på at det vanntette kamerahuset til GoPro ikke tåler samme dypde som ROVen.

Videobriller

LES MER OM DETTE

Videobriller koples til i S-video porten på fjernkontrollen. Dette gir opreratøren et klart og uforstyret bilde fra kameraet i ROVen.

Videoopptaker

LES MER OM DETTE

Videoopptaker koples til i S-video porten på fjernkontrollen. Dette gir mulighet for å ta opp Video dersom du ikke velger det nye 4K kameraet.

Fiskeplog

LES MER OM DETTE

Denne lar deg enklere skyve død fisk ned til pumpesystemer i merdene.

Lappesett for merder

LES MER OM DETTE

Med denne kan du lappe et hull i merdene midlertidig på en enkel måte. Klo motoren er ombygget og lappesetter er påmontert på den og festet på toppen. Lappesettet strekkes ut og føres mot hullet i merden. Kloen avlastes og lappesettet henger igjen i nettet på merden og ROVen frigis. 2 stk.nett og klo motor følger med i pakken.