305 M

8 TIMER

4K ULTRA HD KAMERA

EKSTREM MOBILITET

Styrt av Bridge

Den siste teknologiplattformen til Deep Trekker har løsningen til de mest utfordrende driftsforholdene. Den Leverer pålitelige, stabile og inuitive bevegelser.

En forbedret programvareintelligens forbedrer operatøropplevelsen med enklere kontroller, automatisk stabilisering, trådløs tilkobling og forbedrede opptaksegenskaper.

Bridge tilbyr den mest innovative løsningen for kundene våre.

Forbedret visningsopplevelse

Live 4k video innspilt direkte til den vanntette fjernkontrollen. 7″ HD-skjerm som kan brukes i direkte sollys og som gir veldig klar visning av undervanninspeksjonene. Det forbedrede grensesnittet tillater samtidig visning av sonardata og live-video uten store skjermer med ekstern strømforsyning.

Avansert stabilitet og kontroll

I Kombinasjon med drivkraften til Bridge, Leverer Revolution ROV avansert stabilitet i undervannsmiljøer. Kan kameraet , sonaren og maipulatoren også roteras 260 grader for bedre oversikt over omgivelsene.

Avansert stabilitet og kontroll

I Kombinasjon med drivkraften til Bridge, Leverer DTG3 avansert stabilitet i undervannsmiljøer. Kameraet som er utstyrt med automatisert posisjonsholding. Kan oxå roteres 270 grader for bedre oversikt over omgivelsene.

Lett portabelt oppsett

Strømforsyning og aggregater er ikke nødvendig for å drive Revolution ROV. Med interne batterier og integrert utstyr, er Deep Trakker ROV-ene de mest ekspedisjonsklare systemene på markedet.

Denne ROV-en kan settes i drift på ett minutt og er derfor perfekt for tidskritiske prosjekter